Glatføre bekæmpelse i området

Offentliggjort den 5. januar 2024 kl. 08.44

Dagens udmelding fra Snevagten:

Status på driften 05/01/24
Kære kunde,

Vi ønsker at give dig en vigtig opdatering vedrørende driften.

Vi fortsætter vores kørsel igennem hele fredagen, både dag og nat, for at tage en status på udfordringerne lokalt og for at sikre, at pladserne bliver så sikre som muligt.

Nattens kørsler var glatte over hele landet, og vores team har været dedikeret til at salte alle pladser. Desværre ser vi nu, at vi står overfor ekstreme frostgrader, hvor salt simpelthen ikke har den ønskede effekt.

De seneste 24 timer har vejret skabt udfordringer, og nogle områder er blevet dækket af en tyk iskappe. I øjeblikket er temperaturen på Sjælland minus 13 grader, og i Jylland er det minus 6 grader. Prognoserne indikerer, at temperaturen kan falde yderligere.

I Danmark er salt vores primære middel mod glatte veje, og der er ingen andre produkter, der virker bedre. Vores teams vil fortsætte med at arbejde dag og nat for at bekæmpe isen, men det kan tage tid.

Vi opfordrer dig derfor til at udvise forsigtighed, når du færdes på vejene, og vi beder om din forståelse for, at en enkelt saltning ikke nødvendigvis fjerner isen helt.

Hvad kan du gøre?Hvis du har specifikke områder som ramper, trapper, svalegange eller lignende, der er særligt ramt af is, vil vi gøre en ekstra indsats for at løse problemet på disse kritiske områder.

Du er velkommen til at sende os en mail på drift@snevagten.dk med billeder og en beskrivelse af situationen på din ejendom, så vil vi behandle sagen så hurtigt som muligt.

Vi takker for din forståelse og samarbejde i denne udfordrende tid. Din sikkerhed er vores førsteprioritet. drift@snevagten.dk
Snevagten A/S, CVR: 32790291, 2610 Rødovre, København